Grand Speakers

Business & Knowledge Club

Dinsdag 11 december 2018

dr. Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk schrijver en trainer. Hij studeert al ruim 25 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn doel: mensen helpen hun dromen om te zetten in actie.

Vanaf 2000 veroverde hij met vijf verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien.

Bens jaarlijkse seminar 'MBA in één dag', waaraan meer dan 14.500 managers deelnamen, is het meest bezochte seminar ooit in Nederland. 

Waarvoor huren organisaties Ben Tiggelaar in?

Voor inzicht en inspiratie op het gebied van leiderschap en verandering.

Ben verzorgt seminars, lezingen en workshops waarbij het publiek op het puntje van de stoel zit. Met vernieuwende inzichten, persoonlijke verhalen, praktische voorbeelden, oefeningen, humor en enthousiasme.

Bij managementconferenties, studiedagen, kick-off sessies, congressen, ontwikkelingsprogramma's, 'large scale interventions' en andere bijeenkomsten.

In binnen- en buitenland. In het Nederlands en in het Engels. Voor groepen tot soms meer dan 2.000 mensen.

dr. ir. Koert van Mensvoort

Koert van Mensvoort is als kunstenaar, technoloog en filosoof bekend vanwege zijn Next Nature filosofie.

Deze filosofie draait om het idee dat onze technologische omgeving zo complex, alomtegenwoordig, intiem en autonoom wordt dat we deze als een natuur op zichzelf gaan ervaren.

NEXT NATURE: Hoe technologie natuur wordt

 

Interactieve verf, medicinaal snoep, kweekvlees, een Twitter implantaat of een Energy belt waarmee je je telefoon kunt opladen aan je eigen buikvet. Koert van Mensvoort ontwerpt speculatieve producten die de discussie over de impact van technologie op ons alledaagse leven aanjagen. Tegenwoordig is onze technologische omgeving zo complex, alomtegenwoordig en autonoom dat we het als onze 'next nature' ervaren. Ondanks onze verwevenheid met technologie zijn we relatief onwetend over de introductie, acceptatie of afwijzing ervan in onze samenleving. Van Mensvoort toont ons hoe onwennige nieuwe technologie uiteindelijk heel vertrouwd of zelf natuurlijk kan worden, en wat ingenieurs, uitvinders, ontwerpers, architecten, marketeers en politici daarvan kunnen leren.


Op dinsdag 11 december neemt hij ons mee naar de toekomst. Gaan wij allemaal kweekvlees eten? Zullen wij schoenen van genetisch gemodificeerd roggeleer kopen?

Pierre Wind

Pierre Wind is een van Nederlands bekendste koks.  Pierre heeft deze grote bekendheid voornamelijk te danken aan zijn kookprogramma's op televisie. Denk hierbij aan de serie: 'De Eetfabriek' en het vervolg daarop, 'Grazend Nederland'.

Pierre verzorgt veel kookworkshops en lezingen over smaaklessen. Hij verzorgt proefcursussen en vertelt over chemie en voeding. 

Met zijn kennis over voeding en de kookkunst vormt Pierre een bijzonder smaakvolle afsluiting. 

Quintis Ristie

Deze editie van Grand Speakers hebben we een razende reporter te gast, namelijk Quintis Ristie!

Deze energieke, hartelijke media-professional zet zijn talenten, ervaring en liefde voor mensen in om te inspireren en om groepen te verbinden.

Door middel van korte interviews en gesprekken komen wij alles te weten van Grand Speakers. 

Zijn charisma en humor staan garant voor een bijzondere, gezellige en leerzame dag.

Aftermovie Grand Speakers11 december 2018