Grand Speakers

Business & Knowledge Club

Dinsdag 12 juni 2018

Na de succesvolle lancering van Grand Speakers Business & Knowledge Club op 13 maart 2018 vond op 12 juni 2018 de tweede editie plaats in de luxe ambiance van Grand Hotel Huis ter Duin. Het was wederom een groot succes! Wij hebben erg genoten van de lezingen van Charles Groenhuijsen, Carola Rodrigues en Bas Haring en de boekpresentatie van Roel Wolbrink.

Charles Groenhuijsen

Nooit eerder in de geschiedenis hebben zo veel mensen in zo korte tijd op zo veel plekken en op zo veel delen van hun leven zo veel invloed gekregen. Heel veel gaat dus goed in de wereld: Toch zijn veel burgers bang. Ze verliezen controle en vertrouwen. Dat maakt ze boos en pessimistisch. Charles Groenhuijsen probeert in zijn lezing tegenwicht te bieden en hierover met zijn toehoorders in discussie te gaan.

Carola Rodrigues

“Een kaars steekt een andere kaars aan zonder zelf te doven”, gaf Carola Rodrigues als antwoord op de vraag of ze bang is voor haar concurrenten. Je kunt elkaar alleen maar versterken en niet afzwakken als je kennis deelt. Dit is één van de basiselementen binnen de ‘Social Selling’-filosofie.  

Bas Haring

Bas Haring ziet zichzelf als ‘volksfilosoof’ denkt & vraagt, schrijft & spreekt. Ieder kan veel inspiratie putten uit zijn frisse en vernieuwende werk. Op een heldere en prikkelende manier probeert hij wetenschap en filosofie betekenis te geven voor UW leven.

Roel Wolbrink

De stijlgids voor elke levensgenieter of voor wie dat wil worden.

Please reload